0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

DELTA SPA

O nas

Podjetje Delta SPA d.o.o. iz Šmartnega pri Litiji je bilo ustanovljeno leta 2008.
Naša primarna dejavnost je veleprodaja sanitarne keramike in kopalniške opreme v Sloveniji in tujini. Smo eksluzivni zastopnik enega izmed največjih proizvajalcev sanitarne keramike Cerastyle in kopalniške opreme lastne blagovne znamke Delta SPA. Ponudbo naših izdelkov lahko najdete v večjih in manjših gradbenih trgovinah ter salonih kopalnic širom Slovenije in Hrvaške.
V dosedanjih letih delovanja je naše podjetje pridobilo znanje in izkušnje na področju uvoza, izvoza in veleprodaje sanitarne keramike in si ustvarilo uspešne in dolgoročno zelo pomembne poslovne vezi s proizvajalci ter dobavitelji širom sveta.

Poslanstvo

Zadovoljiti končnega kupca ni mogoče brez kvalitetnega dobavitelja, ki v dobavni verigi skrbi za skladiščenje, dostavo in podporo kopalniškim salonom ter gradbenim trgovinam. Zato je naše poslanstvo nuditi poslovnim partnerjem hitre dobave, čimvečjo ponudbo artiklov in enostaven proces naročanja.

Vizija

Naša vizija je ostati kvaliteten partner kupcem v Sloveniji in tujini ter z njimi graditi dolgoročni partnerski odnos. Glede na trende bomo trgu ponujali nove, moderne in cenovno konkurenčne izdelke.
© 2023 - Delta SPA | Izdelava: Starfiniti | Splošni pogoji poslovanja | Piškoti in zasebnost