0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

DELTA SPA

Piškoti in zasebnost

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Delta SPA d.o.o. hrani osebne podatke, ki jih pošljete preko spletne strani. Podatki se uporabljajo izključno za interno rabo in za namene komunikacij glede poslanih povpraševanj. Uporabniki lahko izbris osebnih podatkov zahtevajo kadarkoli s pošiljanjem zahteve za izbris osebnih podatkov na elektronski naslov [email protected]

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Politika uporabe spletnih piškotkov

Spletna stran www.deltaspa.si uporablja piškotke z namenom analize statistik obiska spletnega mesta z orodjem Google Analytics.
O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob obisku spletnega mesta, kjer jih v posebnem pojavnem oknu obveščamo o rabi piškotkov ter jim omogočamo odločitev o vklopu ali izklopu.
Spletno mesto preko spletne strani ne zbira osebnih podatkov obiskovalcev svojih spletnih strani.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki se iz spletnega strežnika namestijo na računalnike, tablice ali pametne telefone ob uporabnikovem obisku spletnih mest ali različnih spletnih aplikacij. Njihov namen je razpoznava posameznih naprav oziroma opreme uporabnika za boljše izkoriščanje možnosti pri zagotavljanju prijaznejših spletnih storitev. Z uporabo piškotkov se spletna mesta lahko bolje prilagajajo potrebam uporabnikov, hranijo določene že izražene želje po nastavitvah in s tem uporabniku omogočijo hitrejši dostop do želenih informacij. Pri večini modernih spletnih mest se piškotki uporabljajo tudi z namenom spremljanja anonimnih statistik obiska in so s tem v pomoč skrbnikom spletnih mest pri oblikovanju vsebin.

© 2023 - Delta SPA | Izdelava: Starfiniti | Splošni pogoji poslovanja | Piškoti in zasebnost