0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Armature Rosan


Sodoben dizajn in osvežujoče visokokakovostni izdelki

Če imate radi lep dizajn v kopalnici in kuhinji ter se zavedate pomena odlične kakovosti, potem je izbira armatur ROSAN prava za vas. Pri armaturah Rosan boste našli obilico vrhunskih izdelkov za prhe, kopalnice in kuhinje. Izdelki so zasnovani tako, da imajo visoke estetske vrednosti, so enostavni za uporabo in zelo zanesljivi več let, pri čemer se upošteva porabo vode kot kategorijo ohranjanja naravnih virov.


ZAKAJ IZBRATI ARMATURE ROSAN?

1. VARNOST ŽE TRADICIONALNE BLAGOVNE ZNAMKE

2. CELOVITA KAKOVOST IZDELKOV IN STORITEV

3. PALETA IZDELKOV PRILAGOJENA POTREBAM KUPCEV

4. NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO

5. 5 LET GARANCIJE

6. UPORABLJENI VISOKOKAKOVOSTNI MATERIALI IN DELI TER PRVOVRSTNA IZDELAVA

7. IZDELKI, KI RACIONALIZIRAJO PORABO VODE IN ENERGIJE

8. IZDELKI SO VEDNO INOVATIVNI V OBLIKI IN FUNKCIJI

9. SKLADNOST S STROGIMI STANDARDI

10. DOBAVLJIVOST REZERVNIH DELOV 10 LET PO KONCU PROIZVODNJE DOLOČENIH IZDELKOVDružinska tradicija, ki se je začela že davnega leta 1895. V obdobju med obema vojnama se je družinska generacija vključila v dejavnost, s katero se podjetje ukvarja še danes.

Blagovna znamka Rosan je nastala leta 1992. Proizvodnja artiklov v Srbiji – Kanjiža.

Najvišjo možno kakovost izdelkov zagotavljajo z uporabo najboljših surovin in delov, s skrbno zasnovanim proizvodnim procesom, v katerem je kontrola kakovosti prisotna pri vsakem artiklu.

Ko so vse komponente prestale pregled, je med postopkom sestavljanja vsaka baterija podvržena funkcionalnemu preizkusu.

Širok nabor izdelkov zagotavlja, da lahko stranke najdejo optimalno rešitev z vidika kakovosti in cene. Cilj podjetja Rosan je zadovoljiti potrebe strank in preseči njihova pričakovanja z inovativnimi idejami, ki prinašajo trajno vrednost in širok izbor artiklov. Vse podometne armature Rosan, že vključejo podometno telo/del armature.

ROSAN kupcem svojih izdelkov ponuja profesionalne in sodobne izdelke, ki zagotavljajo udobje pri uporabi. Izdelki so zasnovani tako, da imajo visoke estetske vrednosti, so enostavni za uporabo in zelo zanesljivi več let, ob upoštevanju porabe vode kot kategorije ohranjanja naravnih virov.

Rosan ponuja in jamči 5-letno garancijo za lastnosti in brezhibno delovanje v navedenem garancijskem roku. 

5-letna brezkompromisna zanesljivost izdelkov Rosan.

Rosan sledi trendom pri oblikovanju kopalnic in kuhinj, da lahko ponudijo sodobne in prepoznavne izdelke, za izdelavo katerih so uporabljeni vrhunski materiali in deli, ki ustrezajo tako EU kot visokim ROSAN standardom.

S sodobnimi, kakovostnimi izdelki, s katerimi je enostavno rokovati, je Rosan tu, da pomagajo uporabnikom pri pravilni in racionalni rabi vode.

ROSAN pri razvoju, oblikovanju in izdelavi novih izdelkov upošteva enega največjih problemov prihodnosti človeštva – pomanjkanje pitne vode kot neobnovljivega vira in skuša prispevati k reševanju tega problema.

Kupce želi motivirati k optimizaciji energetske učinkovitosti v vsakdanjem življenju: kopanje ali prhanje, umivanje rok, pomivanje posode v kuhinji… Z izdelki ROSAN lahko vsak izmed nas prispeva k ohranjanju okolja in podnebja.

Linije izdelkov Rosan so moderne, sodobne, zaobljene in hkrati ostre. Ne glede na vaše želje in dizajn, ki je idealen za vašo kopalnico ali kuhinjo, Vam Rosan nudi izjemno velik izbor armatur.

Najvišjo možno kakovost izdelkov zagotavljajo z uporabo najboljših surovin in delov, s skrbno zasnovanim proizvodnim procesom, v katerem je kontrola kakovosti prisotna pri vsakem proizvodu.

Ko so vse komponente prestale pregled, je med postopkom sestavljanja vsaka armatura podvržena funkcionalnemu preizkusu.

Zagotavljanje vseh rezervnih delov 10 let po koncu proizvodne linije izdelkov. 

Tako, Vam ni potrebno skrbeti za dobavljivost rezervnih delov.ROSAN pri razvoju, oblikovanju in izdelavi novih izdelkov upošteva enega največjih problemov prihodnosti človeštva – pomanjkanje pitne vode kot neobnovljivega vira in skuša prispevati k reševanju tega problema.

Kupce želi motivirati k optimizaciji energetske učinkovitosti v vsakdanjem življenju: kopanje ali prhanje, umivanje rok, pomivanje posode v kuhinji… Z izdelki ROSAN lahko vsak izmed nas prispeva k ohranjanju okolja in podnebja.


VARČEVANJE Z VODO IN ENERGIJO

Z varčevanjem z vodo prihranimo tudi energijo, saj porabimo manj vode, s čimer zmanjšamo količino segrete vode, s tem pa zmanjšamo porabo energije za ogrevanje le te.Preverite nalepko za porabo vode (l/min) na embalaži vaše nove armature.

Odvisno od modela je poraba vode omejena na 1,9 l na minuto oz. do 9 l na minuto. 

Vse armature imajo vgrajen perlatorje NEOPERL, ki uravnavajo maksimalno porabo vode 7 l/min.

Pri armaturah s stropnim tušem imajo pršne glave vgrajen NEOPERL regulatorje pretoka, ki omejijo porabo vode na 9 l/min.

Z najnovejšo generacijo predstenskih tuš armatur STOLZ – S2 imajo zmanjšano porabo na 8 l/min. To je bilo doseženo s konstrukcijo samega telesa armature. 

V nekaterih armaturah so vgrajene armature KEROX HWS, ki imajo možnost dodatne omejitve kota odpiranja (zmanjšanje pretoka), kot tudi kota mešanja. To je omejitev odpiranja tople vode.


Za redno čiščenje kromiranih, črnih in zlatih površin priporočamo mlačno vodo in mehko (neabrazivno) krpo. Čiščenje z blago raztopino kuhinjskega kisa (do 10%) in vode v razmerju 1:10, nato spiranje s čisto vodo in brisanje s suho, mehko krpo. Tega čiščenja ne smete izvajati, ko je armatura vroča, počakati je treba, da se površina ohladi.

Za čiščenje površin lahko uporabite izdelke, namenjene izključno čiščenju kromiranih površin. Obenem je treba paziti na način porabe teh sredstev, na čas delovanja omenjenih sredstev. Neupoštevanje navodil za uporabo lahko hitro trajno poškoduje izdelke. Zato jih je priporočljivo uporabljati zelo previdno!

Čiščenje izvajajte samo na hladnih površinah! Nanašanje kemikalij na tople (vroče) površine lahko povzroči dodatne neželene učinke, kot so hlapi ali poškodbe površine.

Sredstva, ki se uporabljajo za čiščenje kopalnice (na slikah sanitarne keramike, ploščic itd.), se pogosto ne smejo uporabljati na kromiranih površinah. Pri tem lahko trajno poškodujejo kromirane površine.

Za čiščenje ne uporabljajte krp, s katerimi ste prej uporabljali agresivna sredstva. Takšna sredstva ostanejo v krpah in zlahka povzročijo trajne poškodbe površin. Poškodbe, ki jih povzročijo agresivna sredstva, so običajno trajne in poslabšajo estetski videz izdelka.


NAMESTITEV in MONTAŽA

Za pravilno delovanje izdelka je potrebna ustrezna (strokovna) namestitev (montaža) izdelka. Če povezava ni pravilna, funkcija izdelka ni popolna. V nekaterih primerih lahko nepravilna namestitev (montaža) celo poškoduje izdelek ali povzroči poškodbe izdelka ali samega predmeta.

Montažo vsakega izdelka mora izvesti strokovna oseba ob upoštevanju priloženih navodil in osnovnih pravil za namestitev. Hkrati z uporabo materialov in elementov, ki ustrezajo standardom, ki veljajo za to skupino izdelkov.

Po montaži obvezno preverite vse priključke na inštalacijah, kot tudi delovanje samega izdelka!

Pri stenskih (vgradnih) instalacijskih elementih je pred vgradnjo, torej pred polaganjem ploščic ali drugih zaključnih elementov, obvezno opraviti funkcionalni preizkus pod pritiskom.

Vsaka armatura je pakirana z navodili za namestitev in vzdrževanje.


Postopek namestitve armature za umivalnik in bide


Postopek namestitve armature za kad in tuš


Postopek namestitve armature za kad/tuš z vključenim stropnim tušem


Postopek namestitve podometne armature – podometno telo je vključeno v setuReference


    Comments are closed

    © 2023 - Delta SPA | Izdelava: Starfiniti | Splošni pogoji poslovanja | Piškoti in zasebnost